Suoritamme NDT-alan ainettarikkomattomia tarkastuksia prosessi- ja voimalaitosteollisuudelle sekä asennusvalvontaa ja mekaanista asennusta eri puolilla maailmaa
Tilaaja vastuu

Konsultointi- ja tarkastuspalvelu

Erikoisosaamistamme ovat voimalaitosten käyttöikätarkastukset ja kuntoarviot eri kattilatyypeille ja kaikki muu niihin liittyvä tarkastustoiminta ja asiantuntijapalvelu. Palvelumme voi sisältää esimerkiksi tarkastus- ja toimintasuunnitelmat vauriotapahtuman jälkeen. Toimimme tilaajan edustajana ja tarkastusten suorituksien valvojana eri toimitusten yhteydessä ja annamme tarvittaessa asiantuntijalausuntoja sekä suoritamme vastaanottotarkastuksia.

Mekaaninen asennus

Suoritamme asennusvalvontaa teollisuuden eri osa-alueille. Olemme erikoistuneet paperi- ja prosessiteollisuuden asennusvalvontaan ja asennuksiin. Valvontatyö voi sisältää koko työmaan asennusvalvonnan tai jonkin tietyn osa-alueen. Suoritamme myös mm. uusien paperikoneiden asennuksia ja vanhojen konelinjojen uusintoja. Kokenut henkilökuntamme ratkaisee tarvittaessa myös asennuksen edetessä ilmenevät yllättävät ongelmat paikan päällä. Kauttamme lisäksi kaikki normaalit mekaaniset asennustyöt.